Avontura Technica

Gepubliceerd op 4 november 2022 om 15:18

Avontura Technica: 180 basisschoolkinderen uit de regio, het was genieten. Vol enthousiasme waren de kinderen bezig met #tech. Het gebouw stond werkelijk op zijn kop....
De hele dag heb ik lachende gezichten gezien, verdeeld over de vier verschillende thema's: de ontdekkers, reizigers, bouwers en spelers. Deze waren natuurlijk een mooie kwinkslag naar onze opleidingen: logistiek, build environment, informatica en engineering.
Het ging letterlijk alle kanten op: van duinen omver blazen naar minecraft programmeren, van autonoom rijden naar lampjes solderen, pingpong ballen door een riool ketsen, cobots aansturen tot aan een sluizencomplex ontwerpen.
Komende tijd ga ik vaker laten zien, hoe makkelijk het is om tech in je onderwijs te stoppen. Jongens, meisjes, allemaal vinden ze het leuk om actief bezig te zijn.
Dankjewel kinderen, voor jullie enthousiasme, jullie hebben de dag laten bruisen. Hopelijk hebben wij jullie weten te inspireren voor een vleugje #tech.
Wil je ook meer tech inspiratie op jouw school? Voel je vrij om contact te zoeken, want dit was zeker niet onze laatste activiteit.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.